SKAL VI MALE MURMALERI MED BØRNENE?

Sammen med billedkunstner Ada Ortega Camara har jeg siden 2017 ledet kollektive og demokratisk involverende udsmykninger for børn og unge under navnet BØRN MALER STORT. Vi skræddersyr forløb og søger penge til skolerne, så projekterne bliver billige for jer eller måske endda gratis. Jeg tager også ud på egen hånd. Kontakt mig uforpligtende på [email protected].

Kollektivt maleri er lærerigt, en usædvanlig oplevelse for børnene og et studie i kreativt samarbejde. Det er demokratisk af natur: Børnene kommer til orde i billeder og får lov at sætte præg på deres omgivelser.

Her ser I forskellige projekter. Øverst dekorerer vi fire vægge på Ørestad Skole med indskolingsklasser i 2021 og 2022. Derefter ses vi som del af udstillingsformidling på museet Kunsten i Aalborg i 2020. Og nederst leder vi over 6 dage 20 m permanent udsmykning med 100 børn fra 3. årgang på Kirkebjerg Skole i 2019.

MINE FASTE ELEVER

Til dagligt underviser jeg børn og unge i en deltidsstilling som billedkunstlærer på Christianshavns Døttreskole. Her er et par fotos fra arbejdet med de fine elever.

MOSEDRØM TIL TEATER ZEBU - I 2022 laver jeg sammen med billedkunstner Sara Mathilde Øster og min 2. klasse et  skyggespil af pap til kunstkalenderen "24 Hemmeligheder"GADEKUNST - "Vi er på nettet 24/7". Et par gange har jeg ladet elever fra 7. og 8. årgang udvikle digitale collager, skære dem som stencils og eksperimentere med spray på papir. Eleverne har vist værkerne overraskende steder på skolen.

GRAFFITI med 6. klasses elever i anledning af Christianshavn 400 år

DRØMME OM ISBJERGE - udstilling af malerier af 5. og 6. klasses elever på Christianshavns Bibliotek. Inspireret af udstilling af Bolatta Silis-Høegh på Nordatlantens Brygge

LINOLEUMSNIT - årligt trykker jeg med 7. og 8. årgang. Eleverne udvikler motiver, arbejder med fordeling af sort og hvidt og trykker. Her til temaet "Mørke"TAPET TIL EN VEN - inspireret af vestafrikanske/hollandske vokstekstiler. Håndværk og Design i en 6. klasse

POPKUNST - en 4. klasse maler selvportrætter inspireret af Andy Warhol

MONOTYPIER - årligt ruller jeg med elever akrylfarve på glasplader, lægger blade eller klip på, tørrer med klude og stænker. Unika-trykkene her er trykt af indskoling og mellemtrin